A streamer ötletel: “Új helyszínekkel sokkal jobb lenne a Warzone!”

A Warzone Season 3 Reloaded frissítése rengeteg új tartalmat hozott magával, amit a játékosok kiélvezhetnek. Míg az új AMP63 és a Power Grab LTM is igen említésre méltóra sikeredtek, az egyik legnagyobb változás a Nakatomi Plaza hozzáadása volt.

Ez a hatalmas felhőkarcoló közel 150 méter magas, és a Broadcast Tower helyére lépett a Downtownban, így a Die Hard rajongók egy új hotspotot kaptak, ahol megküzdhetnek egymással, amikor arra járnak.

Más battle royale címekkel ellentétben Verdansk nem sokat változott a megjelenése óta. Valójában még a Verdansk 84 bevezetése is nagyon kevés tényleges különbséget tartalmazott az eredetihez képest.

Bár a Rebirth Island segíthetett enyhíteni az új tartalmak hiányát, sok játékos remélte, hogy egy teljesen új pálya került volna a játékba. Mint mindig, Nick most is őszinte véleményt mondott erről a régóta várt kiegészítésről.

“Nekem nagyon tetszik a Die Hard plaza hozzáadása. Szerintem nagyszerű volt, tetszett a Specialist és a vault is. Ha továbbra is ilyen dolgokat csinálnak, én benne vagyok!” – mondja Nick.

Az olyan nagyobb POI-változások, mint a Nakatomi Plaza, nem csak izgalmas tartalmat adnak a játékosoknak, de segítenek abban, hogy Verdansk egy élő, lélegző hely legyen, amely folyamatosan fejlődik a játékosokkal együtt.

Mit gondoltok? Mi lesz a következő dobás a Warzone mapot illetően?

Betöltés...
Keresés
Keresés