18 C
Budapest
2021, szeptember 28, ked

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Biciklit kapott PlayStation helyett – 2 nappal később tragikus körülmények között hunyt el a 12 éves fiatal

Meglepetésnek indult, tragédiával végződött.

Egy fiatal, mindössze 12 éves fiatal életét vesztette, miután édesapja úgy döntött kimozdítja a gép elől, ezért a fia által hőn áhított új PlayStation helyett egy biciklivel lepte meg a fiatalt. Az ajándékot egyfajta előkarácsonyi meglepetésnek szánta az elvált apa.

Közös biciklitúrát terveztek, ám a fiatal hiányos felszerelésben indult útnak. Egy ideig minden rendben ment, az apa meg is jegyezte, hogy “olyan boldog volt Corey, ekkor azt gondoltam jó döntés volt a bicikli a PlayStation helyett”. Később viszont bekövetkezett a katasztrófa. Egy kanyargós szakaszhoz értek, ahol a tapasztalatlan fiú hirtelen fékezett, minek következtében elveszítette uralmát a jármű felett. Egy pillanattal később már a szembesávban találta magát, az épp érkező teherautó pedig hiába fékezett, nem tudta elkerülni az ütközést.

Itt a fiatal Corey Caton eszméletét vesztette. Súlyos fejsérülést szenvedett, amit egy műtét követett még aznap. Hiába igyekeztek az orvosok, az életét már nem tudták megmenteni. 2 nappal később a kórházban elhunyt.

Az elvált szülők között óriási harag dúl. Az anya szerint volt férje gondatlanságából következthető vissza a tragédia. A vizsgálatokból kiderült ugyanis, hogy Corey egy normál felnőtt mountain bike-ot hajtott, ami nem egy 12 éves fiatal méreteihez igazítottak, épp ezért sokkal nehezebb lehetett irányítania a biciklit, főleg a hiányos tapasztalataival.

Egy dologban viszont konszenzusra jutottak: ha PlayStationt vett volna az apa, akkor mindez nem történhetett volna meg.

Érdekes konklúzió, ami meglehetősen hiányos, hiszen, ha nem megyünk ki, akkor nem történhet semmi baj? Az biztos, hogy kisebb a kockázat, de ezen érvelési hibával általában azok takaróznak, akik szeretnének kapaszkodni valamibe. A múltat nem tudjuk megmásítani, viszont érdemes mindig biztosítani a megfelelő körülményeket, ha pedig valaki erre képtelen, akkor érdemes átgondolni a dolgokat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI