Emlékeztek még a mobilos kamu R6-re, ami jobb volt, mint az eredeti?

Akik aktívak voltak pár éve mobilon, azoknak feltűnhetett, hogy mind az Apple App Store-ban, s mind pedig a Google Play Store-ban tetszelgett egy játék, ami kísértetiesen hasonlított a Rainbow Six Siege-re. A program az Arena F2 nevet viselte és gyakorlatban tényleg egy az egyben másolta a híres esportcímet.

A program meglepően jól futott, jól használta ki a telefonok adottságait. A játékosok meg voltak vele elégedve, s valószínűleg pont emiatt vonta magára a Ubisoft figyelmét is.

A Rainbow Six fejlesztői relatíve gyorsan elfojtották az Arena F2 terjeszkedését, majd pedig végleg kicsinálták a másolatot a piacról.

Látva, hogy mekkora siker tudott lenni a játék telefonon, a Ubisoft be is jelentette, hogy érkezik egy mobiljáték a cégtől. Sokan azt hitték, hogy ez lehet a hivatalos R6S Mobile megjelenése, ám ehelyett a Tom Clancy’s Elite Squad futott be.

A napokban ismét fellendült a Redditen az Arena F2-téma, jól láthatóan sokaknak hiányzik a telefonos Siege. Ti játszanátok vele, ha lenne hivatalos mobil port?

Betöltés...
Keresés
Keresés