18 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mi a terv Epic? – Csak a gond van a Fortnite ufóival

Az Epic Games élesítette a Fortnite legújabb szezonját, amiben ezúttal ufók kaptak főszerepet. A Battle Royale szigetet ellepték a földönkívüliek, akik magukkal hoztak egy seregnek elegendő új fajta fegyvert és felszerelést.

Utóbbi kategóriába tartoznak a harciűrhajók is, amiket akár mi magunk is irányíthatunk, ha elég ügyesek vagyunk. A gépek rendesen meg vannak rámolva élettel, s a tűzerő is kiemelkedően erős. Pontosan emiatt lázong jelenleg a közösség, ugyanis sokan úgy vélik, hogy a tartalom oltárán az Epic ezúttal a szórakozást áldozta fel.

This is litterly just mechs from FortniteCompetitive

Aki emlékszik még a 10. szezonban a mechákra, az biztosan hasonlóan érez jelenleg. Annyi különbséggel, hogy a mechák elpusztíthatók voltak, míg a szóban forgó űrhajók regenerálódnak egy idő után…

Bőven elférne egy határozottabb nerf az űrhajókra, ugyanis jelenleg egy endgame inkább hasonlít a Space Invaders játékra, mint a Fortnite-ra.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI