Őrület: A Fortnite több foci EB joggal rendelkezik, mint a FIFA

A futballjátékok porondján mindig nagy harc folyik a PES és a FIFA között. A jogokat igyekszik a két franchise elhappolni a másik elöl, s ezzel új rajongókat csábítva az adott címhez. Ilyen volt sokáig a Bajnokok Ligája is, aminek jogai nemrég kerültek vissza az EA Sports-hoz. Ám erre válaszolván a Konami felvásárolta a futball EB jogait, így a hivatalos játékmódot a PES-ben játszhatják majd csak a futball szerelmesei.

Fortnite has the rights to the Euros, fifa doesn’t from FIFA

A vicc történetben az, hogy míg a két virtuális futballtitán egymásnak feszül, egy nevető harmadik bejelentkezett a jogokért, s még vásárolt is párat. Sokak meglepetésére ez nem más, mint az Epic Games, akik a Fortnite világába hoznak el hivatalos futballistákat a nemzetközi esemény során.

Az első felvonásban egy német és egy angol válogatott játékos, Marco Reus és Harry Kane került terítékre.

Az Icon Series egy kozmetikai tartalmakat magába foglaló kategória, ami valós személyeken alapszik. Zenei előadók, színészek, tartalomgyártók, valamint élsportolók kaphatnak saját Outfitet és kiegészítőket a játékban. Korábban Neymar Jr. már megnyitotta a csapot, amin újonnan Reus és Kane csusszan át hamarosan.

Természetesen a FIFA közösség egyáltalán nem boldog. Hamarosan érkezik egy Festival of FUTball nevű promóció, ami korábban a játék egyik legjobbja volt, ám még emellett is nehéz megemészteniük a rajongóknak azt, hogy kedvenc játékukba nem kerülhetnek hivatalos tartalmak, míg egy lövöldözős játékba igen.

Valljuk be, ez azért tényleg röhejes…

Betöltés...
Keresés
Keresés