Valkyrae: “A YouTube szerződésem szerint nem számít a nézettség”

Miután 2021 januárjában Valkyrae kizárólagos szerződést kötött a YouTube platformmal, hogy kizárólag ott streameljen, csatornája szinte azonnal berobbant. Az Among Us gyors felemelkedésével egy időben a tavalyi 1,1 millióról a cikk írásának idejére már 3,4 millióra emelkedett a feliratkozóinak száma.

Azóta bővítette portfólióját, és más vállalkozásokba is bekapcsolódott, pl. tulajdonrészt szerzett a 100 Thievesben, és olyan előadókkal is szerepelt zenei videókban, mint Corpse Husband és Bella Poarch. Valkyrae elárulta, hogy a YouTube szerződésének “biztonsága” miatt már nem kell figyelnie arra, hogy hány nézője van.

A vtuber CodeMikóval készített interjújában Rae elmondta, hogy a YouTube ezzel nagyban segítette a fejlődését, és nagy terhet vett le a válláról.”A sikeressé válás nagyon váratlanul ért” – mondta. “Azt hiszem, nyilvánvalóan az Among Us-nak sok köze volt ehhez, de attól még nagyon-nagyon váratlan volt.”

“Úgy éreztem, mintha extra kreditet kaptam volna, mert amikor átálltam, nyilván aláírtam egy szerződést, szóval úgy voltam vele, hogy ‘Oké, ez a stabilitásért van, azt csinálhatok, amit akarok, és nem kell aggódnom a számok meg ilyenek miatt.”. – mesélte Rae

Bár Valkyrae szerződésének finomabb részleteit nem ismeri a nyilvánosság, az egyértelmű, hogy a Youtube-bal kötött megállapodása által biztosított stabilitás lehetővé tette számára, hogy kísérletezőbb legyen a tartalmaival.

A 2021 első negyedévének statisztikái pedig azt mutatják, hogy még mindig messze ő a legnézettebb női streamer, olyan népszerű tartalomkészítőkön túl, mint Imane “Pokimane” Anys és Rumay “Hafu” Wang.

Betöltés...
Keresés
Keresés