18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

xQc reagált Summit vádjaira: “Csak szórakozni akartam!”

Mióta májusban kitiltották a NoPixelről, xQc egy nyilvános szerveren kezdett el játszani, ahol az RP szabályok lényegesen kevésbé szigorúak. Ez lehetővé tette számára, hogy kevésbé vegye komolyan az egészet, és jobban szórakozhasson.

Sajnos ennek az az ára, hogy frusztrálja a szerveren lévő többi játékost, és néha egy-egy streamer társát is. Mivel Summit1g a nyilvános szerveren zsaruként játszik, június 7-én egy rabláshoz hívták ki, amelyben xQc is részt vett.

Nyilvánvaló volt, hogy Summit nem érezte jól magát a találkozásuk alatt, sőt, a streamje végén “idegesítőnek” nevezte xQc-t.

Nos, június 8-án xQc meglátta a klipet, amelyben Summit leszólta őt, és úgy döntött, hogy válaszol a streamben. Ahelyett, hogy támadásba lendült volna, xQc elismerte, hogy nem vette túl komolyan a dolgot, és csak szórakozni akart.

A reakcióból nyilvánvaló volt, hogy nem akart senkit sem bosszantani, és csak szórakoztató tartalmat akart gyártani nézőinek.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI