18 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egy youtuber birtokolja a világ legdrágább Pokémon-kártyáját

A Pokémon rajongók világszerte meglepődtek, amikor Logan Paul 2021. június 6-án egy 1. kiadású Shadowless Charizard kártyát viselve a nyakában lépett be a ringbe a Mayweather elleni mérkőzésre. A kártyából mindössze három darab létezik a világon.

Ez azonban nem egy átlagos TCG-kártya volt, mivel a youtuber arra is költött, hogy drága gyémántokkal borítsák be a széleket. A 26 éves srác a meccs után a közösségi médiában közzétett bejegyzésében azt állította, hogy az 1998-as Base Set holografikusa mostantól a világ legdrágább és legértékesebb gyűjtői tárgya.

Míg ugyanez a Charizard 2020 decemberében 369.000 dollárért kelt el, a kártya Beckett osztályzatos változata az elmúlt években még nem került árverésre. Június előtt sok szakértő úgy becsülte, hogy egy BGS 10-es akár 500.000 dollárért is elkelhet, tekintve, hogy csak három van a világon, szemben a PSA-val, amelyből nagyjából 122.

Logan Paul azonban azzal érvel, hogy a gyűjtődarabja többet ér, miután szerepelt a Floyd Mayweather elleni bokszmeccsén. “Azt hiszem, az én Charizardom ellopta a showt tegnap este. 1st Edition, Pristine BGS 10… Egy a háromból a világon. Az 1.000.000 dolláros kabalám” – írta Logan.

Az összeg egyébként 285.644.000 magyar forint a jelen árfolyam szerint, és valóban ennyi lehet a jelenlegi értéke, hiszen maga az osztályozó cég is alátámasztani látszott Paul egymillió dolláros állítását egy nappal a bokszmeccs után. Ennek ellenére nehéz megmondani, hogy valójában mekkora a valódi értéke egész pontosan.

Mindenesetre az biztos, hogy ez jelenleg a legdrágább kártya a világon. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI