20.9 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Hatalmas változások előtt állhat az Evo Shield?

Miután 2020 márciusában bevezették a játékba, az Evo Shield az Apex játékmenetének alapvető elemévé vált. Mivel a páncélzat a kiosztott sebzés alapján fejleszthető, ez arra ösztönzi a játékosokat, hogy több lövöldözést vállaljanak a következő shield tier eléréséhez.

Ennek ellenére az Evo pajzsok megjelenése és egyensúlya a megjelenésük óta vitatott, a játékosok egy része a játék korábbi rendszerét részesíti előnyben.Most, a Respawn egyik fejlesztőjének tweetje azt sugallja, hogy még több Evo Shield egyensúlyi változás lehet a láthatáron.

Amikor az Apex Legends játékbeli változtatásairól van szó, nem ritka, hogy a Respawn fejlesztői kikérik a közösség véleményét az ügyben. Nos, egyikőjük pontosan ezt tette,  megkérdezte a játékosokat, hogy szerintük az Evo Shieldnek szüksége van-e némi változtatásra.

A fejlesztő számos lehetséges problémát vetett fel, többek között a túl sok piros pajzsot a végjátékban, az egyes új szintek eléréséhez szükséges sebzés mennyiségét, valamint azt, hogy az Evo Shield kiegyensúlyozottnak tűnik-e a rangsorolásban.

Ahogy a bejegyzésben is szerepel, nyilvánvaló, hogy a Respawnnak világos elképzelése van arról, hogy szerintük milyen változtatásokra van szükség, már csak az a kérdés, hogy a közösség egyetért-e vele.

A tweetre adott egybehangzó válasz az volt, hogy az Evo Shields jelenleg jó helyen van, és nem kell a változás. A profi játékos, John ‘Hakis’ Hakansson még reagált is a tweetre, és hangot adott annak, hogy a páncélok teljesen rendben vannak.

Meglátjuk, hogy a fejlesztők hallgatnak-e a játékosok visszajelzéseire.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI