18 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Pazar látvány: Mindenki imádja az új Overwatch skint

A végzet asszonya és mesterlövész Widowmaker lett az Overwatch főgonosza, de most az új Ange de le Mort skinje világszerte rabul ejtette a rajongókat. Ez a baljós aura mindig is meghatározta a Blizzard által tervezett kozmetikumok tervezését.

Az árnyékba és titokzatosságba burkolózó skin fantasztikus, és a közösség most még több ilyet akar.  Sok minden van ebben a Widowmaker skinben, amit a rajongók imádnak, de a skin hangulatos esztétikája az, amitől a legtöbb embernek elállt a lélegzete.

“Szörnyű vagyok a karakterrel, de annyira király ez a skin, hogy muszáj megvennem!”- írja egy Reddit-felhasználó a skinről szóló vitában. Egy másik azt írta, hogy “ez lesz az új kedvenc Widow-skinem, az biztos”.

Néhány játékost a World of Warcraftra emlékeztetett, meg is jegyezték, hogy olyan mint egy DK – és tényleg. Alig várjuk már, hogy lássuk, mi lesz az Overwatch következő nagy dobása!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI