20.9 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Szétbarmolhatja a LoL játékélményét az egyik legújabb tárgy

A Riot a napokban bejelentette, hogy néhány új tárgyat terveznek élesíteni a League of Legends-ben. Mindezt azért teszik, hogy szélesítsék a játékosok lehetőségeit és sokszínűbbé tegyék a játékot.

Ezúttal a splitpush karakterek és játékstílus kerül reflektorfénybe.

A Hullbreaker komoly mennyiségű ellenállást biztosít a karakterünk mellett rohamozó minionhullámoknak. Mindezek mellett az épületekre bónusz sebzést kapnak, ami egyértelműen jó hír a splitpush kedvelőinek (na meg azoknak, akik hiányolják a Banner of Command tárgyat).

A baj csak az, hogy valami őrületesen erős buffot szór a Hullbreaker a minionokra. Olyan erőset, hogy gyakorlatilag hülye lenne az, aki nem ezzel játszana a jövőben. Vandiril egy klipben be is mutatta a tárgy legnagyobb problémáját:

A felerősített minionok szinte alig szenvednek el sebzést a toronytól, ami ráadásul a videóban a lehető legerősebb formájában tüzel. Ha a Riot Games nem kezd ezzel semmit, akkor a tárgy élesítése után furcsa időszak köszönthet be a League of Legends-be…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI