-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Szuper hasznos League of Legends tool a láthatáron

A League of Legends közössége bár az egyik legtoxicabbként van számon tartva, mégis a legfantasztikusabb ötletek is innen jönnek. Alig egy nappal ezelőtt egy hihetetlenül hasznos bejegyzéssel örvendeztette meg a közösség egyik tagja a többieket.

Készített egy király toolt, melynek segítségével megtalálhatjuk a matematikailag helyes felépítést bármely hős számára. Meg kell adnod a saját hősöd nevét, valamit az enemy champion nevét, és már készül is a részletes elemzés.

Az egész nagyon gyors és hihetetlenül részletes:

I made a tool that allows you to find the mathematically correct build for any champion (also includes a Practice Tool simulation where you can attack any champ instead of a dummy) from leagueoflegends

Az alkotó elmondása szerint azért hozta ezt össze, mert úgy vette észre, hogy a túl gyakori görgetései során a közösségi oldalon rendszeresen belebotlott olyan posztokba, amiben több eszközt kértek a játéktudás elérhetőbbé tételére: az egyik leghírhedtebb ilyen a League Practice Tool fejlesztésének igénye volt.

Mindenképp lessétek meg az oldalt: ITT mehet is. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI