18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Szuper hasznos League of Legends tool a láthatáron

A League of Legends közössége bár az egyik legtoxicabbként van számon tartva, mégis a legfantasztikusabb ötletek is innen jönnek. Alig egy nappal ezelőtt egy hihetetlenül hasznos bejegyzéssel örvendeztette meg a közösség egyik tagja a többieket.

Készített egy király toolt, melynek segítségével megtalálhatjuk a matematikailag helyes felépítést bármely hős számára. Meg kell adnod a saját hősöd nevét, valamit az enemy champion nevét, és már készül is a részletes elemzés.

Az egész nagyon gyors és hihetetlenül részletes:

I made a tool that allows you to find the mathematically correct build for any champion (also includes a Practice Tool simulation where you can attack any champ instead of a dummy) from leagueoflegends

Az alkotó elmondása szerint azért hozta ezt össze, mert úgy vette észre, hogy a túl gyakori görgetései során a közösségi oldalon rendszeresen belebotlott olyan posztokba, amiben több eszközt kértek a játéktudás elérhetőbbé tételére: az egyik leghírhedtebb ilyen a League Practice Tool fejlesztésének igénye volt.

Mindenképp lessétek meg az oldalt: ITT mehet is. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI