18.8 C
Budapest
2021, június 17, csü

ÜTKÖZÉSPONT – egy izgalmas játék, ami megmentheti az életed

Mindenki látott már a tévében valamilyen helyszínelős krimit. Népszerűségük érthető, hiszen kétségkívül szórakoztató figyelemmel kísérni, ahogy a profi nyomozók az apró nyomokból és elejtett...

FRISS

Videón a gátlástalan WZ csaló: “Ha nem tetszik, keress mást!”

Az elmúlt hetekben számos Warzone csalót lepleztek le, miközben élőben láthatta őket a közönség. Néhányukat már az élő meccs alatt kitiltották, míg mások csak később kapták meg ami jár nekik. Most egy újabb streamer bukott le.

‘AGuyNamedCody’ június 10-én alig több mint két órán keresztül volt élőben a Twitch-en, és nyíltan csalt Warzone közben, a szégyen legkisebb jele nélkül. “Annyi kibaszott csaló keseríti meg ezt a játékot, belefáradtam, most már én is csalok” – mondta.

Ahelyett, hogy megpróbált volna harcolni a probléma ellen, inkább csatlakozott hozzájuk.

Got killed and it looked sketchy. I noticed the TTV tag, turns out the dude just…talks about his cheats while Twitch streaming. Activision, pls. from CODWarzone

“Szóval tönkreteszed azoknak az embereknek az élményét, akik csak játszani akarnak, és talán napi egy órát vidáman tölteni?”. Kérdezte egy néző a chaten. “Igen” – válaszolta a streamer. “Menj, keress másik játékot.”

Alig telt el néhány perc, és a játékos meg is szerezte első győzelmét Verdanskban. A játék utáni menüben landolva azonban a második helyezettnek volt néhány dolog, amit ki kellett adnia magából.

“Csalsz, és elbaszod más játékát!” – vágott vissza a játékos. “Én jól szórakozom, nem érdekel” – válaszolt azonnal a hacker.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI