25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Az összes Warzone játékos egyetlen videóban

Mint azt már mind nagyon jól tudjuk, a Warzone hemzseg a csalóktól – sőt, mostanában már még több lett belőlük. Persze, tudjuk, ingyenes és a többi, ettől függetlenül a sok skin igenis pénzbe kerül, nem aggódunk a fejlesztők költségvetése miatt.

Tehát, a csalók jelenléte annyira sok rossz élményt okoz a játékosoknak egy idő után, hogy már valóban semmilyen helyzetben nem bízunk. A “HONNAN TUDTA, HOGY ITT VAGYOK”, mondatoktól elkezdve az “Ez tuti csal, ne vicceljünk, HOOOGY?!”, mondatokig, sok hasonló finomság hagyja el a játékosok száját egy-egy kill után.

Unknowndarkness47 pontosan ezt a pillanatot örökítette meg nekünk, tette fel a közösségi oldalra, méghozzá roppant frappáns címmel fűszerezve. Kellemes szórakozást 😀 :

Every Cod player when they get killed from Warzone

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );