29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Stars hear me! – Mesés Soraka cosplay a láthatáron

Soraka régóta a League of Legends egyik legfelkapottabb support hőse, ami képességei alapján nem is meglepő. Nem csak gyorsabban tud futni az alacsony életerővel rendelkező szövetségesek felé, hanem képes sebzést okozni, lassítani, elkábítani, miközben magát és a szövetségeseit is gyógyítja.

Elbűvölő megjelenésével és érdekes háttértörténetével kombinálva Soraka hatalmas sikert aratott a cosplayerek körében is. LilyaOo nem ismeretlen a cosplay világában. Több ezer követője van az Instagramon, népszerűsége percről percre nő.

Mindez a csodálatos cosplayjeinek is köszönhető, mint például ez a K/DA Ahri:

Most ismét munkába lendült, és meglepett minket, mégpedig mint Star Guardian Soraka. A színes darabban minden benne van, a hullámos zöld haj tetején fészkelődő arany szarvtól kezdve a fehér, arany és smaragdzöld ruháig, és az egyéb apróságok is stimmelnek.

Na, hogy tetszik?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );