25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

A “kis” Twitch streamer lenyúlta Ludwig 744 órás rekordját

Még áprilisban írtunk nektek Ludwig hatalmas Twitch rekordjáról, mellyel még Ninját is letaszította a trónról. 744 óra hosszáig folyamatosan nyomta a streamet – minimális megszakításokkal, melyeket csak a platform eredményezett.

Azonban úgy tűnik, hogy most a StarCraft caster és Twitch streamer Jared ‘PiG’ Krensel megdöntötte Ludwig legendás rekordját, hiszen cikkünk írásakor a 34. napon és a 751. óránál tart a stream, megszakítás nélkül.

(A képen látható 3 órás számlálót szintén csak a platform eredményezte.)

A különböző subokra meghatározott mérföldköveknél különböző érdekes eseményeket talált ki, melynek következtében például a hajától is megvált a streamer.

Kíváncsian várjuk, hogy PiG meddig megy még el, hiszen egyelőre nyomát sem mutatja annak, hogy szeretné abbahagyni – ha csak a subathon időzítője le nem jár valamikor… Jelenleg mindössze 81,8 ezer feliratkozója van, ami elég csekély a nagyokhoz képest.

Vajon mekkora számmal zárja majd a maratoni streamet?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );