14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Disrespectet kitilthatják az eddigi legnagyobb WZ versenyről

DrDisrespect nem sok Warzone versenyt nyert meg eddig, de legalább látványos, amikor részt vesz azokon, és a rajongói is imádják. Sajnos, mivel a Warzone egy igen népszerű kategória a Twitchen, Doc a ban miatt nem sok bajnokságon vehet részt.

Most a Warzone megkapja minden idők legnagyobb eseménysorozatát: mely a World Series of Warzone nevet kapta, amely 1,2 millió dolláros nyereményalapot kínál, és 150 streamer, profi játékos és content creator vesz részt rajta. Úgy néz ki, hogy Doc kimarad.

A hírhedt Twitch permabanja, valamint a WSOW Twitch Rivals exkluzivitási megállapodása miatt nagyon valószínűtlennek tűnik, hogy Disrespect bekerüljön a játékba. Bár még nem jelentették be a névsort, senki sem vár csodát.

Ez nyilván nem jelent jót a rajongóinak sem és neki sem, hiszen a Twitch platform helyett ma már a YouTube a közvetítéseinek otthonra, és a WSOW szabályrendszere azt követeli, hogy “kizárólag a kijelölt streaming platformon lehet közvetíteni a játékot”.

Ami bizony, a Twitch. Továbbá a szabályrendszer azt is kifejti, hogy minden résztvevőnek “jó hírnévvel kell rendelkeznie az alkalmazandó közvetítési platformmal kapcsolatban, amelyen a WSOW versenyeket közvetítik.”.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI