29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Egy új bug miatt Sionnak már teleport sem kell, visszapattan az ösvénybe

A League of Legends egy összességében nagyon jól összepakolt esportjáték, viszont még így is becsúszik néha egy-két hajmeresztő hiba a gépezetbe. Ilyen például Sion egyik legújabb hibája, ami a passzívja után valami megmagyarázhatatlan oknál fogva a hőst visszapattintja oda, ahol korábban meghalt.

My toplaner died lvl 1 and teleported back to lane …without TP. from leagueoflegends

Ugyan a játékos nem tudott vásárolni, de egy Summoner Spellt megspórolt neki a rendszer. Egy ilyen hiba gyakorlatilag semmissé teheti azt az előnyt, amit egy solo killel szerezhetünk magunknak.

A Riot Games még nem reagált az esetre, viszont a Reddit népe rendesen felkapta a hibát, jelenleg a legtöbb reakciót begyűjtött poszt a LoL subredditen. Reméljük mihamarabb javítják ezt a hibát, mert Sion ezzel a buggal őrületesen erősnek számítana.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );