-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mid Maldini szinte ingyen? – Íme a hét legjobb vétele

Ugyan már a Team of the Season promónak is vége és sokan már hátat is fordítottak a FIFA 21-nek, azért a Festival of FUTballal halad tovább a játék. Épen zajlik az Európa Bajnokság, valamint a Copa América is, ennek apropójából pedig az EA Sports élesítette a legújabb fejlődő lapokat. Minél többet nyer egynemzeti válogatott, annál jobb lesz a kiemelt lap.

Ám a héten mégsem ezek a lapok kerültek reflektorfénybe. A játék egyik, ha nem a legjobb védője az ikon Maldini. Egészen eddig csupán csak a Baby kiadása volt 500 ezer Coin környékén, minden más verzió milliós magasságokban mozgott. Mivel már sokak számára nem jelent annyit a FIFA, mint eddig, így a piac is bedőlt kicsit, ám Maldini lapjai még így is őrületes drágák. A Prime lapja még mindig 2 millió fölött kel csak el, a Mid lapért pedig pár napja még egy milliót is adtak. Kivéve az a játékos, aki hatalmasat szakított, ugyanis rábukkant a kártyára töredékáron.

Eredetileg valószínűleg 2 millió 700 ezerért szerették volna feltenni a piacra a kártyát, nos ebből lett 270 ezer. Ez azért őrületes, mert ennél még a Baby lapja is drágább még mindig, azt körülbelül 350 ezer környékén lehet megszerezni.

A botok mellett igazán nagy teljesítmény egy ilyen snipe, függetlenül attól, hogy az év mely’ szakaszában vagyunk, le a kalappal ez előtt a húzás előtt!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI