25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Mid Maldini szinte ingyen? – Íme a hét legjobb vétele

Ugyan már a Team of the Season promónak is vége és sokan már hátat is fordítottak a FIFA 21-nek, azért a Festival of FUTballal halad tovább a játék. Épen zajlik az Európa Bajnokság, valamint a Copa América is, ennek apropójából pedig az EA Sports élesítette a legújabb fejlődő lapokat. Minél többet nyer egynemzeti válogatott, annál jobb lesz a kiemelt lap.

Ám a héten mégsem ezek a lapok kerültek reflektorfénybe. A játék egyik, ha nem a legjobb védője az ikon Maldini. Egészen eddig csupán csak a Baby kiadása volt 500 ezer Coin környékén, minden más verzió milliós magasságokban mozgott. Mivel már sokak számára nem jelent annyit a FIFA, mint eddig, így a piac is bedőlt kicsit, ám Maldini lapjai még így is őrületes drágák. A Prime lapja még mindig 2 millió fölött kel csak el, a Mid lapért pedig pár napja még egy milliót is adtak. Kivéve az a játékos, aki hatalmasat szakított, ugyanis rábukkant a kártyára töredékáron.

Eredetileg valószínűleg 2 millió 700 ezerért szerették volna feltenni a piacra a kártyát, nos ebből lett 270 ezer. Ez azért őrületes, mert ennél még a Baby lapja is drágább még mindig, azt körülbelül 350 ezer környékén lehet megszerezni.

A botok mellett igazán nagy teljesítmény egy ilyen snipe, függetlenül attól, hogy az év mely’ szakaszában vagyunk, le a kalappal ez előtt a húzás előtt!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );