25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Őrületes Siege hitbox: Vibrániumból vannak a széklábak

A vibránium a világ egyik legerősebb anyaga a Marvel-univerzumban. Amerika kapitány pajzsát is ebből az anyagból készítették például.

S most úgy tűnik, hogy a Ubisoft nagy sikerű taktikai lövöldéjében, a Rainbow Six Siege-ben is felbukkan az anyag néha. Ugyan nem pajzsokat és páncélokat, hanem székeket csinálnak belőle.

Yeah I’m a pro gamer, how could you tell? from Rainbow6

A Rainbow Six subredditen felbukkant egy videó, amiben a videó készítője a saját bénázását tárta a közösség elé. Egy halom lövésből nagy nehezen egyszer tudja csak ellőni ellenfelét, ám itt ennél jóval nagyobb gondok vannak, mint a célzóképesség hiánya.

Abban a játékban, amiben falakat lehet átlőni, vagy padlókat lehet kirobbantani, kissé röhejes, hogy egy székláb képes felfogni a lövéseket. Arról nem is beszélve, hogy a hitbox olyan vastag, mintha egy oszlop lenne ott, nem pedig egy farúd.

Oda kell tehát figyelni a környezetre, ugyanis lehetséges, hogy a legtisztább lövést is felfogja valami váratlan tárgy.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );