20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Sok izgalmas infó várhat ránk a Battlefield 2042 megjelenése előtt

Az EA és a DICE már megosztott néhány részletet a Battlefield 2042 játékmenetéről készült felvételekből, de úgy tűnik, még több leleplezést is tartogatnak, mielőtt a játék megjelenik PC-n és konzolokon.

Shroud, az ismert streamer – akit az egyik legjobb FPS-játékosnak tartanak – rejtélyes utalásokkal teaselte a rajongóit, miszerint az EA és a DICE még többet tartogat a Battlefield-rajongók számára a játék megjelenése előtt.

“A DICE és az EA biztosan sokkal többet mutat még a Battlefield 2042-ről. Sokkal több van ettől…” – erősítette meg. Miután ezt kimondta, a chat azonnal a találgatások mámorába robbant, de Shroud gyorsan leállította őket: “Túl sokat mondtam, túl sokat mondtam”.

Bár Shroud nem árult el több bennfentes infót az érkező játékkal kapcsolatban, könnyen lehet, hogy kijelentésének köze van a titokzatos Hazard Zone módhoz, vagy ahhoz a “játékélményhez” amit az EA még nem részletezett.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI