25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Átverés az egész: Így néz ki valójában a hot tub királynője

A hot tub streamerek igencsak megszívták olyan szempontból, hogy bizony az élőket nem igazán tudják szerkeszteni – ezzel szemben, az insta és az OnlyFans egy olyan felület, ahol bátran használhatják szerkesztett képeiket.

Igen ám, ezzel kapcsolatban került elő a műfaj királynőjének neve, aki nem más, mint sok néző kedvence, Amouranth. Többször írtunk már róla, hiszen nemrég a Twitch is kicsikét ellene fordult, elvették, majd később megtizedelték a reklámdíjait.

Ennek ellenére mindenki jól ismeri őt, vörös csodás fürtök, hatalmas mellek és segg, aztán ehhez párosul egy borzasztóan kicsi derék. Nos, mint kiderült, a hazug embert hamarabb utolérik, mint a sánta kutyát.

Egy szemfüles nézője ugyanis rátapintott a lényegre – Igen nagy a különbség az insta fotók és az élő közvetítés között:

Twitch streamer from Instagramreality

Úgy tűnik, ő is pontosan ugyanolyan átlagos, mint bárki más. 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );