Ezért nem lesz a Battlefield 2042 a Warzone “gyilkosa”

Egyes rajongók szerint a Battlefield 2042 lehet az utolsó szög a Warzone koporsójában – ha a Raven Software nem eszközöl néhány nagy változtatást -, de JGOD úgy véli, hogy a CoD -nak van még néhány nagy dobás a tarsolyában.

Miután megnézte a Battlefield 2042 gameplay trailerét, a youtubert lenyűgözte a látvány, amit ott látott – bár szeretett volna még egy kis lövöldözést is látni, hogy lássa, hogyan “reagálnak” a fegyverek.

Ahogy befejezte a videót, rá is tért a BF 2042 vs Warzone témára. “Szerintem még hosszú út áll előttük, hogy meggyőzzenek arról, hogy ez a CoD gyilkosa, én ebből jelenleg még nem így látom.” – mondta JGOD.

“Még ha a Warzone továbbra is tömve lesz a csalókkal, nem igazán látom, hogy ez megölné azt, hisz ez nem free-to-play” – folytatta, hozzátéve, hogy sok játékos egyszerűen nem fogja kipróbálni a Battlefieldet, mert meg kell venni.

“Hacsak nem dobnak ki egy BR-t az első negyedévben, ami még free-to-play is, nagyon nehezen lophatnák el a Warzone közösség jelentős részét. Sokak szerint a 70 dollár túlságosan is sok érte. (20.000 Ft) ” –  tette hozzá.

Nos, ez nem derül ki a megjelenés előtt, viszont nagyon várjuk a fejleményeket. 

Betöltés...
Keresés
Keresés