Tanulhatna az új Halotól a Siege, de még a Fortnite fejlesztőcsapata is

Nagyban zajlik az E3 Észak-Amerikában, a nagyobb fejlesztőcsapatok pedig ennek apropójából szépen sorjában rántogatják le a leplet a legújabb IP-kről. Így került bemutatásra a legújabb Halo játék is, az Infinite.

Mint kiderült, lesz Battle Pass is a Multiplayer módban, ám egy olyan rendszert kap a csomag, amilyet eddig még nem láttunk. A fejlesztők lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy visszamenőleg bármelyik Battle Pass csomagot megvásárolják majd. S azokat kedvük szerint bármeddig farmolják.

Vagyis nem lesznek időhöz kötve a különféle „bérletek” teljesítései. Ha valaki megvásárol magának egy csomagot, akkor az biztosan minden tartalmat kisajtolhat belőle idővel.

Minden nagyobb játék rendelkezik ma már Battle Pass rendszerrel. A Rainbow Six Siege, az Apex Legends, a Fortnite, de még a League of Legends is tartalmaz olyan tartalomcsomagokat, amiket a játékosok a folyamatos játékkal feloldhatnak maguknak. Ám ezek egy idő után lejárnak, ha pedig valakinek nem volt elég ideje az időszak alatt játszani, bukta az egyébként megvásárolt tartalmakat.

Jó lenne, ha a legtöbb cég átállna a Haloban ismert rendszerre, szinte biztos, hogy megdobnák a vásárlásokat.

Betöltés...
Keresés
Keresés