20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Tanulhatna az új Halotól a Siege, de még a Fortnite fejlesztőcsapata is

Nagyban zajlik az E3 Észak-Amerikában, a nagyobb fejlesztőcsapatok pedig ennek apropójából szépen sorjában rántogatják le a leplet a legújabb IP-kről. Így került bemutatásra a legújabb Halo játék is, az Infinite.

Mint kiderült, lesz Battle Pass is a Multiplayer módban, ám egy olyan rendszert kap a csomag, amilyet eddig még nem láttunk. A fejlesztők lehetővé teszik a felhasználóknak, hogy visszamenőleg bármelyik Battle Pass csomagot megvásárolják majd. S azokat kedvük szerint bármeddig farmolják.

Vagyis nem lesznek időhöz kötve a különféle “bérletek” teljesítései. Ha valaki megvásárol magának egy csomagot, akkor az biztosan minden tartalmat kisajtolhat belőle idővel.

Minden nagyobb játék rendelkezik ma már Battle Pass rendszerrel. A Rainbow Six Siege, az Apex Legends, a Fortnite, de még a League of Legends is tartalmaz olyan tartalomcsomagokat, amiket a játékosok a folyamatos játékkal feloldhatnak maguknak. Ám ezek egy idő után lejárnak, ha pedig valakinek nem volt elég ideje az időszak alatt játszani, bukta az egyébként megvásárolt tartalmakat.

Jó lenne, ha a legtöbb cég átállna a Haloban ismert rendszerre, szinte biztos, hogy megdobnák a vásárlásokat.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI