20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Videó: Ez lehet a Warzone történetének legfurább bugja

Bár a Call of Duty: Warzone legrosszabb bugjain úgy tűnik, hogy már túl vagyunk, egy új jelent meg a láthatáron, mellyel te magad is sebzést kapsz, ha te sebzel másokat. Voltak már itt vad dolgok, de ez azokon is túlmutat.

Az esetről természetesen videó is készült, egy streamer közvetítése alatt rettentő érdekes dolog történt: Wagnificent maga is elvesztette összes armorját, amikor ellenségéét törte, természetesen anélkül, hogy ő maga lövést kapott volna – vagy bármi mást.

Íme a videó:

Senki sem értette a dolgot, a Twitter közössége is csak találgatni tudott, sőt, még maga a Warzone expert JGOD is értetlenül állt a dolog előtt:

Nos, szerintünk itt három lehetséges opció van, az egyik az, hogy egy bug miatt a játék véletlenül leszedte mindkét játékosról a plateket, a másik az, hogy kapott egy sniperrel egyet úgy, hogy ez nála nem volt megjelenítve, és a harmadik pedig HUD probléma.

Nos, ha ez rendszeressé válik a játékban, és sok játékos tapasztalja, akkor az nagyon nagy problémát jelent, hiszen teljesen elcseszné az egész játékélményt. Remélhetőleg a Warzone fejlesztők átböngészik a dolgokat.

Ti mit gondoltok, melyik opció lehetett az? 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI