25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

A hot tub a múlté, itt a pornós fülszopkodás

Nos, a hot tub streamek kétségtelenül a 2021-es év egyik nagy témájának számítanak. Az egész oda fajult, hogy már külön kategóriát is kaptak, ahol egészen nyugodtan mehet a magamutogatás.

Ám most úgy tűnik, hogy jött valami ettől is sokkal betegebb dolog: az ASMR kategória és az azt kihasználó hot tub lányok. Jelenleg ezt a kategóriát többen pásztázzák, mint a Pools, Hot Tubs, Beaches, a Modern Warfare, a Rust, és a  Rainbow Six szekciót.

Ahogy másik nagy OnlyFans guru, Alinity is megjósolta, a medencézős kategória már kifogyni látszik, hiszen a nézők újra vágynak – bárcsak ne tették volna. Egészen gusztustalan látványvilág és hangok tárulnak elénk.

Lányok, roppant hiányos/testre feszülő öltözékben, 10+ óráig szopják és nyalják a füleket:

Ahogy látjátok, Amouranth azonnal kapott az alkalmon, hogy még több pénzt húzzon be, de más, újabb arcok is ettől várják a havi lakbért:

Amouranth nem unja:

Sőt, van aki cosplay cuccokkal is keveri a dolgot:

És Amouranth még mindig nem unja:

Bizony, ez csak rettentő kevéske példa az ezernyi ilyen csatornából, és tényleg egyszerűen hányingerkeltő ez az új trend. 😀 Arról nem is beszélve, hogy hosszú órákon át, több tízezer ember nézi. Miért?!

 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );