-0.7 C
Budapest
2022, január 19, sze

Kiszivárgott OnlyFans, dráma és péniszfotók – Ilyen nehéz egy modell élete

A 23 éves Lottie Moss még 2021 júniusában hozta létre OnlyFans fiókját, miután sikeresen eladott néhány meztelen fotót magáról 1000 fontért - ami kb....

FRISS

Komoly Lillia változtatásokat ígér a Riot Games

A Riot Games úgy döntött, hogy megmenti a játék egyik elfeledett dzsungelesét. Lillia tavaly egy meghatározó választásnak számított, ám ma már alig éri el a 44%-os győzelmi arányt a Solo Queue meccseken. A profik pedig szinte sosem választják.

Riot Maxwell Twitteren írt arról, hogy hamarosan változtatásokat fognak rajta eszközölni annak érdekében, hogy ez az arány változzon. A cél, hogy ne csak a profik számára legyen elfogadható választás a hős, hanem a mezei játékosok is játszani akarjanak vele.

Lillia korai szakasza gyengülni fog, viszont a mérkőzés előrehaladtával egyre erősebb lesz. A passzív sebzésével párhuzamosan gyógyítani is fog majd magán, ami segít majd neki abban, hogy a lehető legtovább legyen a fák között és farmoljon.

A sebzése erősebb lesz a Q képességén, viszont a mozgási sebesség bónuszon is lejjebb fognak tolni a fejlesztők. A játékstílus tehát némiképp változik, de erősebb sebzéseket kap majd a karakter a jövőben.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI