Meglepi: 6ix9ine is profi Warzone játékos lesz?!

A Warzone az elmúlt évben rengeteg nagy nevet vonzott be. Annak ellenére, hogy akadnak problémák a játékkal, még mindig élvezhető, és a nagyok is szeretnek szórakozni. Erre az egyik tökéletes példa FaZe Booya.

Booya a hírhedt Nuke Squad kvartett egyik részét alkotja Verdanskban, a FaZe Clan tagjai, Swagg, Santana és JSmooth mellett, akik mindannyian fantasztikus karriert tudhatnak magukénak.

Azonban úgy tűnik, hogy egy új név szeretne csatlakozni Verdansk “lakosságához”, aki nem más, mint 6ix9ine, a balhéiról is jól ismert amerikai rapper. Börtönben töltött éve után meghúzta magát, ám úgy tűnik újra előkerült.

Na de hogy jött ide Booya? Néhány üzenetváltás után kapta fel a sztorit a Twitter népe:

Nos, innen már elég valószínű lépés lehet egy 6ix9ine stream, vagy esetleg őt “ismerve” az, hogy megpróbál a profi esportolói pályára is beférkőzni. Persze a reakciók nagyon vegyesek voltak.

Néhány követő, például Jfraz azt mondta, hogy “olyan messze maradnék ettől a csávótól, amennyire csak tudok.”, míg mások imádnák a közös streamet vagy szimplán csak azt az ötletet, hogy maga 6ix9ine is streamer legyen.

Betöltés...
Keresés
Keresés