25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Mi történt?! – Eltűnt a Trollfoci oldala a Facebookról

Közel 9 éve készítette hazánk egyik legsikeresebb Facebook oldalát pár lelkes futballszerető fiatal. A magyar focit ismét trendivé tévő Trollfoci a humor szócsövén keresztül érte el a sportkedvelők szívét. A jó ötletből idővel brand lett, s mára már Trollfoci kocsma (Ziccer) is ki tudott nőni a semmiből.

Most viszont a rajongók és a tulajdonosok legnagyobb bánatára, a Facebook úgy döntött, hogy lezár egy időszakot.

Eltűnt ugyanis a Trollfoci oldala a közösségi oldalról.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TrollFociOfficial (@trollfociofficial) által megosztott bejegyzés

A hivatalos Instagram oldalukon közölték a rossz hírt. Jelenleg nincs információjuk arról a szerkesztőknek, hogy miért törölte a népszerű oldalt a Facebook. Ismerve a platformot valószínűleg többen jelenthették a Trollfoci oldalt és egy ilyen jelentés talált figyelő fülekre a Facebooknál. Ami viszont vérlázító, hogy a közösségi oldal ilyen téren sosem volt transzparens.

A Trollfoci csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy visszaszerezzék a több százezer követővel rendelkező oldalt. Viszont ha ez nem sikerül, akkor sincs veszve minden, azt ígérték, hogy új oldallal folytatják tovább a munkát.

Kár lenne elveszíteni egy ilyen korszakalkotó oldalt, szurkolunk a visszaszerzéséért!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );