29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Mit keres a CS:GO legenda egy divatmagazin címlapján?

Nos, csak hogy gyorsan tisztázzuk azoknak akiknek esetleg (érthető okokból) nem lenne a dolog világos, az ELLE egy világszerte megjelenő női divatmagazin. Nem olyan régen azonban alakult egy férfi vonal is, az ELLE Man.

A CS:GO legenda Jarosław “pashaBiceps” Jarzabkowski is ennek a  címlapján szerepel. Az Elle Man magazin legutóbbi nyári számában “Nem csak az esportról” címmel terjedelmes interjú jelent meg vele, más lengyel hírességekkel készült cikkek mellett.

A cikk pashaBiceps esporton belüli és kívüli életére fókuszált, az Elle Man rövid képaláírása a következőképpen jellemezte őt : “Egy világhírű gamer, aki a való életben is bizonyítja, hogy a mozgás nem csak a számítógép képernyője előtt tesz jót az embernek”.

Nos, ez persze szép és jó, de mi egy kicsit kiégtünk ettől az abszurd váratlan pillanattól:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );