12 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Mit szólnátok a Rainbow Six Siege “Beta Pack”-hez?

A Rainbow Six Siege egy folyamatosan fejlődő taktikai lövölde, amit a Tom Calancy’s játékok ernyője alatt a Ubisoft dobott piacra. A játéknak már esportágazata is van, ezért nagyon fontos, hogy a lehető legtökéletesebb legyen. Viszont sajnos még így is relatíve sűrűn kerül porszemcse abba a bizonyos gépezetbe…

Ugyan a fejlesztők fenntartanak egy tesztszervert, ahol a segítőkész játékosok letesztelhetik az érkező tartalmakat és visszajelzést adhatnak a Ubisoftnak, sajnos az aktivitás hiányában ez a projekt nem túl sikeres.

A közösség most kitalált egy speciális jutalmat azért, hogy ez változzon a jövőben.

What are your opinions on this from Rainbow6

Ez lenne a Rainbow Six Beta Pack, amit azok a játékosok kaphatnának, akik aktívan tesztelik a játékot a tesztszerveren és segítik a játék fejlődését és javítását. A csomagokat természetesen a live szerverre kapnák a tesztelők, így a fő felhasználójuk értékét tudnák növelni az aktivitásukkal. Minél több bugot és egyéb hibát észlelnek, vagy adnak visszajelzést a játék állapotáról, annál több és jobb jutalmat kaphatnának.

Nem gondoljuk tökéletesnek a tervezetet, viszont a jelenlegi helyzetnél biztosan jobb állapotot teremthetnének ezzel a Ubisoftnál. Kíváncsian várjuk, hogy figyelő fülekre talál-e az ötlet. Egy biztos, a Rainbow Six Subredditen nagy sikere van a posztnak.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI