1.8 C
Budapest
2021, december 4, szo

Az Epic Games hibája miatt most szinte ingyenes a Ruined King

A Riot Forge ma bejelentő eseményt tartott, amiben elmondták, hogy milyen tartalmakkal készülnek a jövőben. Nunu és Ekko is kap egy saját játékot, valamint...

FRISS

Csaló, vagy Goku? – A Dead Silence sem segített a Warzone játékosnak

A Warzone néha képes őrültségeket produkálni. A gond pedig az, hogy ilyenkor nem tudni, hogy a fejlesztőket, vagy az ellenfeleket kell okoljuk. A csalók ugyanis tudnak kellemetlen pillanatokat okozni, ám néha a játék gyengélkedése is olyan, mintha valaki külső programmal akarná feljavítani a játékát.

Most megjelent egy klip a Warzone Reddit fórumon, amiben egy játékos Dead Silence segítségével próbált becserkészni egy ellent. Az viszont mikor felbukkant egy pillanat alatt toroknak ugrott és szupergyorsan lekaszabolta üldözőjét. A jelent hagy némi kivetnivalót maga után, ám nehéz eldönteni, hogy egy masszív lag, vagy gátlástalan csalás áldozata lett-e hősünk.

When you have dead silence, but the other player has ultra instinct from CODWarzone

Igaza volt a posztolónak, tényleg olyan, mintha Son Goku Ultra Instinct formája ellen száll volna harcba. Szeretjük a Dragon Ballt, de azért nem egy Warzone meccs kellős közepén.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI