25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Megnyílt hazánk első gamer szabadulószobája, majd egyből be is zárt

Az Asus összedobta hazánk első szabadulószobáját. A ROG brand ernyője alatt létrehoztak egy pályát, amin hazánk vezető esportolói és tartalomgyártói próbálhattak szerencsét.

Adam Kiss (AK), Breznay Dani és Szabó Kristóf kapott meghívót. A trió rendesen megszenvedett a Mytique Roomban felállított akadályokkal:

Az a legszomorúbb a történetben, hogy ezt a pályát az Asus kizárólag erre az eseményre készítette, vagyis a három gameren kívül más nem próbálhat szerencsét az útvesztőben. Kár érte, mert meglehetősen szórakoztatónak tűnik! (Bár azok után, hogy láttuk a feladatok megoldásait, talán jobb is így.)

A kihívás ráadásul egy nyereményjátékot is felvezetett. A srácok az utolsó szobában egy halom Asus cuccot találtak, amit pár szerencsés jelentkező meg is nyerhet magának. A videó szerint ehhez elég követni a három influenszert, ők ugyanis június 19-én fogják kisorsolni őket élő adásban.

Sok szerencsét!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );