-0.7 C
Budapest
2021, október 25, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Megnyílt hazánk első gamer szabadulószobája, majd egyből be is zárt

Az Asus összedobta hazánk első szabadulószobáját. A ROG brand ernyője alatt létrehoztak egy pályát, amin hazánk vezető esportolói és tartalomgyártói próbálhattak szerencsét.

Adam Kiss (AK), Breznay Dani és Szabó Kristóf kapott meghívót. A trió rendesen megszenvedett a Mytique Roomban felállított akadályokkal:

Az a legszomorúbb a történetben, hogy ezt a pályát az Asus kizárólag erre az eseményre készítette, vagyis a három gameren kívül más nem próbálhat szerencsét az útvesztőben. Kár érte, mert meglehetősen szórakoztatónak tűnik! (Bár azok után, hogy láttuk a feladatok megoldásait, talán jobb is így.)

A kihívás ráadásul egy nyereményjátékot is felvezetett. A srácok az utolsó szobában egy halom Asus cuccot találtak, amit pár szerencsés jelentkező meg is nyerhet magának. A videó szerint ehhez elég követni a három influenszert, ők ugyanis június 19-én fogják kisorsolni őket élő adásban.

Sok szerencsét!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI