29.5 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Mizkif oltja a fülszopkodást, Indiefoxx 700 subért belefingik a mikrofonba

Néhány nappal ezelőtt beszámoltunk az új metáról, mely Indiefoxx és a többi hot tub hölgy új kedvence lett: az ASMR, de ahogy ők művelik, inkább fülnyalogatás és szopkodás. Már alig vártuk, hogy a nagy nevek beszéljenek róla.

Mizkif ekkor meg is jelent, és gyorsan kiégett. Arról beszélt, hogy mennyire nevetséges ez az új meta, és hogy egyszerűen kritikán aluli ahogy a “nagy nevek” versenyeznek egymással.

“Indiefoxx egyértelműen gyűlöli Amouranth-ot”. – jegyezte meg, majd ami ezután jött, arra se ő, se senki más nem volt felkészülve. Megdöbbenve látta, hogy Indiefoxx “fingócélt” állított be az előfizetőknek.

“Tehát ha 700 ember feliratkozik, akkor ő belefingik a mikrofonba. Ha 370 ember iratkozik fel, akkor pedig szemkontaktust tartva nyalogatja a “fület”. Ez zseniális.” – mondta Mizkif, aki természetesen ironizált.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );