24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Nevetséges eredményeket hozott a friss Fortnite tanulmány

Ha Fortnite, akkor irritáló és toxic stream sniperek, bőven 18 év alatti sikoltozó kölykök, és a többi. Nem sértés, tény. Nem egy és nem kettő nagy név hagyta maga mögött a játékot ezen tényezők miatt, de nem is kell a nagy nevekig menni, a hétköznapi játékosok is elvándorolnak.

A Fortnite egy nagyon lassú, de biztos lejtőre érkezett, kevésbé számít már “izgalmasnak”, mint néhány évvel ezelőtt. Mindezen részletek ellenére, egy olyan tanulmány során, ahol a szakértők azt vizsgálták, hogy a játék milyen viselkedést szül, megdöbbentő eredmények születtek.

“Erőszakossá teszi a gyerekeket vagy barátságossá?” – hangzott a kérdés a fejükben. 845 általános iskolás kapta a feladatot, hogy vagy flipperrel, vagy Fortnite-tal játsszanak. 150 dollárt (kb. 44 ezer Ft) kaptak a vizsgálatban való részvételért.

Nos, a végeredmény pedig egyszerűen nevetséges. Nem tudjuk, hogy honnan szedték ezt az áldott jó gyereksereget, de a szüleik büszkék lehetnek, ugyanis a hétköznapok játéka semmiképp sem ezt igazolja.

“A Fortnite-játékosok, akik duóba álltak össze, nagyobb hajlandóságot mutattak a pénz- és időadományozásra, barátkozásra, mint azok, akik flipperrel, egy nem “erőszakos” játékkal játszottak. A Fortnite-csoportba tartozók arról is beszámoltak, hogy a flippercsoportba tartozó gyerekekhez képest több pozitív érzelmet éltek át.” – írja a tanulmány.

Mit gondoltok az eredményekről? Ti is ilyen csodás játékélményt tapasztaltok?

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI