14.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

xQc parasztsága határtalan: A VALORANT csapata miatta bukta a versenyt

Korábbi Overwatch-profiként xQc rengeteg tapasztalattal rendelkezik az esport magasabb szintjén való versenyzésben, de úgy tűnik, ezt az életet már maga mögött hagyta. Ezt a két nappal ezelőtt tartott BoomTV VALORANT versenyen világossá is tette.

A 10 ezer dolláros alappal rendelkező versenyen több nagy név is részt vett, akik az első helyért versengtek, de xQc leszarta, hiszen az ő zsebe tömve, nem egyszer, KÉTSZER IS kilépett a játékból – csapatát faképnél hagyva.

Az első alkalommal végül is nagyjából közös döntés alapján feladtak a versenyt, mert ők álltak vesztésre. Aztán végül tanácskoztak, és úgy döntöttek mégis folytatják a dolgot. Persze már ekkor is világos volt, hogy ez xQc számára nyűg.

De amikor visszatértek (volna) a versenybe, az ellenséges csapat egyszerűen nem talált ötödik játékost. Szörnyű, szegény sztárnak várakoznia kellett. Ez ki is fogott rajta: “Kiszállok!” – ismételgette megállás nélkül. “Bocsi, nekem ez nem megy srácok.”

És elment inkább GTA-zni.

A versenyt végül a 100 Thieves Warzone streamer Rhys ‘Rated’ Price által irányított csapat nyerte, aki a 2.976.180 forintos díj nagy részét hazavihette.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI