19.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi Rambo: Ilyen egy megismételhetetlen Warzone kill

A Warzone játékosok imádnak killeket szerezni. A játék annyira pörgős és akció dús, hogy megkockáztatom, a gyilkosságok sokkal inkább lázba hozzák a közösség nagyját, mint a győzelmek.

Valószínűleg ezért is villannak meg olyan őrületes killek néha, amiket egyébként elhinni is nehéz. Ugyanis, ha valaki a Battle Royale játékokat úgy játszaná, ahogyan az eredetileg tervben volt, sokkal több lopakodás lenne a játékmenetben, mint összecsapás. (Nézzünk csak meg egy kompetitív Fortnite meccset. Az utolsó négyzetméteren is van, hogy még 30-40 ember él és építget jobbra balra, elkerülve a repkedő golyók áradatát.)

De ha már killek, akkor azok legyenek igazán menők – vallja ezt egy Reddit felhasználó, aki most összehozott egy olyan fraget, amilyet lehet, hogy soha többet nem fog tudni reprodukálni. Főszerepben a dobókés és egy ejtőernyőző ellenfél:

Never gonna hit this again from CODWarzone

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI