Túltolta a seggmutogatást és fülnyalogatást – Tiltást kapott Amouranth

A Twitch “Just Chatting” kategóriája a leglátogatottabb helye a platformnak. Valószínűleg ezért is gondolta úgy pár hölgy, hogy a legjobb megoldás az lesz, ha a beszélgetést egy felfújhatós medencében bonyolítják le. Ez indította el a Twitch “hot tub metáját”.

A szexi lányok ha úgy vesszük a testükkel kezdték el keresni a pénzt a platformon, ráadásul egy halom emberhez eljutottak a kategóriában. A Twitch nem tudott mit csinálni velük, ugyanis azt vallják, hogy “azért, mert valaki attraktív, még nem tiltandó”. Viszont készítettek egy saját kategóriát az ilyen jellegű tartalmaknak, ami rendesen visszafogta a medencézős streamek nézettségét, s így bevételét is.

Ám a Twitch kijelentésére rákontrázva pár gátlástalan lány új szintre emelte a “soft pornó” vonulatot. Elkezdődött a seggmutogatós, fülnyalogatós meta. (Amit ismét lehet a Just Chattingben művelni.)

A szóban forgó ASMR (suttogó) streamek során a hölgyek furcsa pozícióban, a testüket “kínálják” a nézőknek, mialatt egy ASMR eszközbe suttognak, amit időről időre nyalogatnak is. Ezek a hangok és a vizualitás pedig sokaknál elérik a “kívánt hatást”.

S míg a Twitch megfontolatlan kijelentése miatt ez nem tiltott, azért még így is képesek a lányok túllőni a célon.

Amouranth, az egyik legnézettebb hölgye a kategóriának, például már el is szenvedte az első tiltását az “új metának”.

Valószínűleg nem tart örökké a tiltás és ahogy korábban is tapasztaltuk, arra sem érdemes számítani, hogy megváltozik a hölgy hozzáállása. Itt a fogyasztóknak kellene kezelniük a helyzetet…

Betöltés...
Keresés
Keresés