25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Videó: Stream közben szenvedett balesetet Mizkif

Mizkif általában könnyedebb témák miatt kerül a “címlapokra”, most azonban a dolgok igen komolyra fordultak, miután élő adásban borultak fel egy golfkocsival. Bár ez elsőre nem hangzik annyira vészesnek, komoly sérülés lett a vége.

Az esetről persze azóta már a videó is kikerült az internetre, melynek elején Mizkif és egyik Twitch modja ülnek a golfkocsiban, látszólag nagyon élvezik, és egyre gyorsabban mennek. Egy éles kanyar azonban elrontotta a bulit.

Felborultak, sőt a gyepen bukfenceztek, miközben a kamera végig mutatta az egészet. A döbbenet és a hitetlenkedés néhány sikolya után Mizkif azonnal kérdezgetni kezdte barátját: “Ó, istenem! Jól vagy?” – kérdezte.

“Nem, eltört a karom” – válaszolta Senny. “Emeljetek fel!”.  Mizkif megkérdezte tőle, hogy mozgatni tudja-e, de a válasz nem volt megnyugtató: ismét közölte, hogy bizony eltört a karja, és hogy “nem érzi”.

Jobbulást kívánunk nekik! 

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );