20.5 C
Budapest
2021, szeptember 27, hét

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Megtörtént: Már most teljes a Circle of Suck a nyári LCS idényben

Ugyan az észak-amerikai League of Legends ligát  nagyobb (major) bajnokságok közé soroljuk, a játékuk alapján nem minden esetben érdemlik ezt meg. A nemzetközi tornákon rendre lebőgnek, holott játékosok terén igazi klasszisok játszanak ott.

A többi nagyobb ligával egyetemben már Amerikában is zajlik a nyári szezon, ráadásul igazán magas fokon pörög az egész. A hétvégén például körbeért a Circle of Suck, vagyis hivatalosan is körbeverték egymást a liga csapatai.

A “Circle of Suck” kifejezést a nagyobb sportok közösségei találták ki, s abban az esetben használják, ha a ligában résztvevő csapatok összehoznak egy egymásba forduló kört. A gyakorlatban tehát: A csapat legyőzi B csapatot, B csapat legyőzi C csapatot, C pedig D-t…egészen addig, míg Zs csapat le nem győzi A-t. Ha ez megtörtént, akkor tökéletes a Circle of Suck. Az LCS-re vonatkozó ábrát lent egy lelkes Reddit felhasználó meg is rajzolta:

Nem kellett sok, hogy lerendezzék egymást a csapatok. Reméljük ez hosszútávon azt is jelenti, hogy a játékuk minősége is javult.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI