11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Napi állat: Ez lehet a Valorant történetének leggyorsabb Ranked ásza

A Valorant kicsivel több, mint egy évvel ezelőtt jelent meg, azóta pedig folyamatosan téríti át magához a kompetitív lövöldék szerelmeseit. Az észak-amerikai profi Counter-Strike közösséget például rendesen megcsapolta a Riot Games új játéka. Termérdek profi döntött úgy, hogy a Valorantban próbál inkább szerencsét. Így van, az esport-szcéna is folyamatosan épül.

Épp ezért temérdek ember szabadul rá a Ranked módra nap, mint nap, így pedig egy halom zseniális megmozdulás történik a pályákon. A napokban például megtörténhetett a játék történetének leggyorsabb Ranked ásza. Íme a klip:

Fastest ace in ranked ever? (LOUD WARNING) from VALORANT

A képességeivel kiválóan zone-olt Raze, aki hallva, hogy sok ember trappol a közelében inkább úgy döntött, hogy meghúzza a váratlant. A biztonságos poziból kirobbanva lökött egy öt ember ultit, csupán pár másodperccel a menet kezdete után. Lenyűgöző!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI