20.6 C
Budapest
2021, szeptember 19, vas

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Létezik a tökéletes Warzone anticheat – Íme egy videó róla

Akik csalnak a játékokban, azok többnyire azért teszik, mert képtelenek szabályos körülmények között jó teljesítményt elérni. A jó teljesítményhez elengedhetetlen a környezetünk és fegyvereink ismerete is, elvégre a Warzone esetében legtöbbször ezek a döntő faktorok. Egy csaló viszont ezeken a területeken a leggyengébb.

Előkerült egy rövid videó egy csalóról, aki éppen kilométerekről szedegette ki az ellenfeleket Verdanskban. Ráadásul mindezt mozgás közben tette meg, ugyanis haladnia kellett a kör közepe felé, na meg valószínűleg minél több killt akart felhalmozni.

A gond csak az volt, hogy a Warzone-ban aktív volt a “beépített anticheat”, ami ezúttal egy vonat formájában jelent meg. A lövöldözéssel elfoglalt csaló pedig nem figyelt a környezetére, az érkező tehervonat rendesen kilapította.

Activision finally got anti-cheats ^^ from CODWarzone

Félelmetes, hogy az ilyen felhasználók rontják el mások szórakozását. S míg ez az anyag egy könnyed videó volt a reggeli kávé mellé, sajnos egy létező, komoly problémát boncolgat. A Ravennek felelősségteljesebben kellene kezelnie a játék csalóhelyzetét.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI