25.3 C
Budapest
2021, július 24, szo

A fejlesztők szerint mégis jön a free-to-play Rainbow Six Siege

A Rainbow Six Siege taktikai FPS továbbra is hatalmas sikert arat a Ubisoftnál, de az ingyenesen játszható játékok népszerűségének növekedésével talán szeretnének ebből tőkét...

FRISS

Ninjának öltözött, bejutott a VIP meccsre, aztán elzúzott egy bárba is

Az év elején a szupersikeres Twitch-streamer Richard Tyler “Ninja” Blevins részt vett egy meghívásos, csak hírességeknek szóló kosárlabdameccsen, ahol olyanokkal találkozott, mint Tyga és Chris Brown. Csakhogy nem az igazi Ninja volt az – egy kék hajú fickó belopózott a terembe, és MINDENKIT átvert.

Még Ninja is kitette a videót. “Nem emlékszem, hogy ott lettem volna…”:

Az imitátor nem más, mint Nick Wold, a Dreamers énekese, aki szintén élénk kék hajat visel. A neten közzétett videóban elmagyarázzák, hogy Woldtól nem kértek igazolványt,  nem kérték, hogy húzza le az arcmaszkját, amikor belépett a kosármeccsére.

A vendégek között volt Jack Harlow, Tyga, Amber Rose, Chris Brown, Bobby Shmurda és más ismert személyiségek.

Ezen felbuzdulva Wold újra megtette ezt Los Angeles legmenőbb bárjában. Ugyanabban a feltűnő öltözékben és az arcmaszkját le sem véve felbérelt egy hamis limuzint és sofőrt, hogy meggyőzze a járókelőket, hogy ő Ninja, és asztalt szerezzen a Saddle Ranchben.

Sikerült.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI

function my_custom_function_name() { $app_id = 1036033497205001; $tag = ''; echo sprintf($tag, $num); } add_action( 'wp_head', 'my_custom_function_name' );