Rohadtul nem éri meg Rainbow Six esportot nézni

A Rainbow Six fejlesztői anno úgy döntöttek, hogy úgy szeretnék érdekessé tenni a nézők számára a Siege esportot, hogy bizonyos megnézett óraszám után pakkokat kapnak. Ezekben a csomagokban speciális tartalmak bújnak meg, amiket csak a versenyek és meccsek megnézésével lehet megszerezni.

Eddig egyébként rendben is van a modell, ajánlanánk is a Rainbow Six rajongóknak. A baj csak azzal van, hogy a lusta brigád úgy dobta össze a csomagot, hogy eshet belőle olyan tartalom is, ami már megvan.

Ez azért szomorú, mert körülbelül 10-12 órányi anyagot kell megnézzünk ahhoz, hogy esélyünk legyen kapni egy csomagot. Meccs pedig nem mindennap van, így azt sem mondhatjuk, sima AFK farmolással meg lehetne szerezni a skineket.

After spending 12 hours watching r6 streams to get the esports packs, I have to ask the question; Why are there duplicates in the esports packs? And why are they worth so little? from Rainbow6

Aztán jön a következő probléma, hogy ha már Duplicate tartalom esik, szinte alig lehet Renownra váltani. Félelmetesen kevés pontot kaphatunk a duplikált skinekért, vagyis ezen a téren is rendesen megbukik a rendszer.

Egyébként a közösség sincs megelégedve a jutalmakkal (sokaknak meg sem jelenik a speciális csomag miután feloldják), így valószínűleg érdemes lenne újragondolnia a rendszert a Ubisoftnak.

Betöltés...
Keresés
Keresés