24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Rohadtul nem éri meg Rainbow Six esportot nézni

A Rainbow Six fejlesztői anno úgy döntöttek, hogy úgy szeretnék érdekessé tenni a nézők számára a Siege esportot, hogy bizonyos megnézett óraszám után pakkokat kapnak. Ezekben a csomagokban speciális tartalmak bújnak meg, amiket csak a versenyek és meccsek megnézésével lehet megszerezni.

Eddig egyébként rendben is van a modell, ajánlanánk is a Rainbow Six rajongóknak. A baj csak azzal van, hogy a lusta brigád úgy dobta össze a csomagot, hogy eshet belőle olyan tartalom is, ami már megvan.

Ez azért szomorú, mert körülbelül 10-12 órányi anyagot kell megnézzünk ahhoz, hogy esélyünk legyen kapni egy csomagot. Meccs pedig nem mindennap van, így azt sem mondhatjuk, sima AFK farmolással meg lehetne szerezni a skineket.

After spending 12 hours watching r6 streams to get the esports packs, I have to ask the question; Why are there duplicates in the esports packs? And why are they worth so little? from Rainbow6

Aztán jön a következő probléma, hogy ha már Duplicate tartalom esik, szinte alig lehet Renownra váltani. Félelmetesen kevés pontot kaphatunk a duplikált skinekért, vagyis ezen a téren is rendesen megbukik a rendszer.

Egyébként a közösség sincs megelégedve a jutalmakkal (sokaknak meg sem jelenik a speciális csomag miután feloldják), így valószínűleg érdemes lenne újragondolnia a rendszert a Ubisoftnak.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI