24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Egyre közelebb: “CS:GO stílusú” kés érkezik a Valorantba

Már a Valorant megjelenése óta nagyon sokan felfedezték a játék és a CS:GO közötti sok hasonlóságot. Most úgy tűnik, hogy nem csak a játékstílus, hanem bizonyos kések is nagyon hasonlóak lesznek.

A Riot Episode 3 launch streamje során még a fejlesztők is megerősítették, hogy érkezik egy CS:GO stílusú pillangókés. Ám azt is megjegyezték, hogy “Nem fogjuk megmondani, hogy mikor.”

“Sokan megdicsértek minket, amiért nagyon aktívak vagyunk a közösséggel, például a Twitteren, a Redditen és hasonló dolgokon. Figyelünk, mindig a részesei vagyunk a beszélgetéseknek, amik zajlanak.” – dicsekedett a Riot csapat.

“Tehát nem hagyjuk figyelmen kívül a visszajelzéseket” – mondták. “Mi is ugyanannyira szeretnénk azokat a pillangókéseket, mint ti, mindent a maga idejében.” Röviden tehát: kapunk pillangókést. Mikor? Ezt nem tudni.

Az viszont elég valószínű, hogy hasonló lesz, mint a RETAKE cinematic során látott darab, mellyel Yoru rendezi rakoncátlan fürtjeit:

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI