24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Pánik: Ilyen a legszerencsésebb lövés egy rossz Warzone játékos kezéből

Vannak azok a pillanatok, amikor a szerencse nem mellénk áll. Biztosan sokakkal előfordult már, hogy látszólag egy olyan játékos vetett véget a meccsüknek, aki nagy valószínűséggel háttal és csukott szemmel játszott.

Az ilyen kevésbé tehetséges játékosoknak vannak a legszerencsésebb pillanataik, ezt egy felkapott Warzone klip is bizonyítja.

Can you tell i was panicking. NO SCOPE from CODWarzone

Egy játékost már pusztán az ellenfél jelenlétének tudata is a lehető legnagyobb pánikba sodorta, így amennyire csak lehetett, rákönyökölt a bal egér gomba. A fegyver nemcsak, hogy kifogyott, de még valószínűleg a csöve is megolvadt a hatalmas darától, ami természetesen szinte semmi értékelhetőt nem talált el, csupán egy ajtót. Majd itt jött a slusszpoén, mesterlövész puskára váltott és várta a végítéletet. A korábban sarokba szorított ellenfél elő is tört, ám valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva akkorát rántott a daráló játékos, amekkorát a profik sem nagyon szoktak. No scope kill, mehetett tovább az, aki egyébként nem nagyon érdemelte meg. Talán a hónap legszerencsésebb lövése ez!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI