24.1 C
Budapest
2021, szeptember 16, csü

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Rengeteg pénzt bukott Ludwig a csöcsmutogató streamer miatt

Ludwig a közösségi médiában már nagyon jól ismert személyiség, akit a netes sztárság magaslataira hajtott a rekordot döntögető Twitch-subathonnal, amely összesen 31 napig tartott.

Hírneve ellenére nem minden cég szeretne együtt dolgozni a streamerrel: Egy június 24-i élő közvetítés során Ludwig elmondta, hogy két, az interneten közzétett fotója miatt maradt le egy hatalmas üzletről.

Ludwig szerint a márka (amelyet névtelenségben tartott) a hátsóját ábrázoló fotó miatt lépett vissza a közös munkától, amelyet a Twitterre posztolt, miután elvesztett egy fogadást DisguisedToasttal szemben.

Míg ez az eset érthető lehet, volt egy másik kép is, amelyik nem nyerte el a cég tetszését, az egy Amouranth-tal közös kép. Tehát, lényegében a csöcsmutogató és fülszopkodó streamer miatt esett el egy másik nagy összegtől.

Íme a “problémás” kép:

Nos, a képpel magával semmi baj, a cégnek inkább a hölgy munkássága nem nyerte el a tetszését. Hát, van ilyen … Megértjük.

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI