18.9 C
Budapest
2021, szeptember 24, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Ilyen az, amikor a csalóknak kell menekülniük a Warzone-ban

Sajnos a Warzone közösségen belül bőven találni csalókat. Elég csak elindítanunk egy menetet és nagy valószínűséggel egy szabályszegővel biztosan találkozhatunk Verdanskon belül. (És akkor szerencsések vagyunk, ha csak eggyel!)

A puszta szórakozásból játszók is unják már őket, s a legtöbben már akkor is a falra másznak tőlük, ha azok véletlenül egy csapatba kerülnek velük.

Nem minden hős visel köpenyt – szokták mondani, s ez hatványozottan igaz Rayzorra. A Reddit felhasználó egy Plunder meccsben került össze két csalóval, ám rövidesen kiderült, hogy a csalóknak nem lesz jó életük mellette. Az egyiket addig idegesítette, amíg az inkább kilépett a játékból, a másikat pedig szabályosan a halálba kényszerítette.

Teamed with RANDOM DUO HACKERS in Plunder. Annoyed them to the point where one quit and i got the other killed. Honest work from a 0.6 k/d player. from CODWarzone

Ennél már csak az lett volna szórakoztatóbb, ha Riot Shielddel még le is védi a csaló társak lövéseit, hogy azok még annyi kárt se tehessenek a meccsben, amennyit így tenni tudtak. Az ilyen jellegű magatartást csak támogatni tudjuk, ha ettől legalább egy fokkal jobb hely lesz a Warzone, már megérte!

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI