Túl szexi? Láthatatlan? – A tiltott skinek – 1. rész

A játékok egyik legjobb része még mindig a rengeteg skin. Sokkal személyesebbé teheti a játékélményt, és a szemnek is sokkal kedvesebb sokszor egy-egy ilyen karakter vagy fegyver, vagy bármi a játékban.

Vannak azonban olyan esetek, amikor kicsit rosszul sült el a dolog. Most elhoztunk nektek 10 ilyen darabot – két részben. Ma is megnézünk ötöt ezekből és a második részben is. Nézzük is őket:

1.League of Legends – Elementalist Lux

Ezzel a skinnel kivételesen nem a hétköznapi játékosoknak volt problémája, hanem a más, magasabb szinteken játszóknak. A streamerek és az esportolók nem győztek panaszkodni, hogy bizony a bizonyos képességeket lehetetlen megkülönböztetni.

2. CS:GO – Shattered Web Agentek

Itt már a játékosok túlnyomó részének akadtak problémái ezekkel a skinekkel, hiszen az ő elmondásuk szerint bizonyos esetekben szörnyen beleolvadtak a környezetbe.

3. Street Fighter V – R.Mika Default

Ez a skin egyszerűen csak túl szexire sikeredett, nem mutathatták meg műsorokban, ezért az ezzel játszó profikat megkérték, hogy a nagy eseményeken válasszanak valami mást – kevésbé kihívót.

4. Street Fighter V – Gill Pyron

Egyszerűen csak úgy jellemezték a játékosok, hogy “a legirritálóbb skin a játékban”. Ettől többet talán nem is kell mondanunk róla, és a kép ezt csak megerősíti bennünk is.

5. Rainbow Six Siege – Ember Rise Skinek

A probléma nagyon hasonló volt, mint a Shattered CS:GO skinek esetében: a játékosok igen sokat panaszkodtak arra, hogy bizonyos mapokon egyszerűen lehetetlen észrevenni őket. Nos, tényleg nem lehetett egyszerű…

Tehát ezek azok a skinek, melyek a fentebb írt okokból több esetben tiltásra kerültek – van, hogy csak a profi bajnokságokról, de van olyan példa is, mely a játékból is eltűnt. Sőt, sok esetben egy egyszerű rework oldotta meg a problémát.

Van tippetek a következő ötre?

Betöltés...
Keresés
Keresés