11.1 C
Budapest
2021, október 22, pén

Erre volt jó az ingyenes hétvége: Totál lehalt a Rainbow 6 match making

Az Ubisoft megint hatalmasat alkotott, mivel az ingyenes hétvége alatt majdnem lehetetlen volt játszani. Ez annak köszönhető, hogy hackerek több ezer ingyenes profilt hoztak...

FRISS

Van ilyen interakció?! – Skye lehet a legnagyobb Raze counter Valorantban

A Valorant a Riot Games legújabb esportjátéka. Az FPS-ek kategóriáját megcélzó lövölde már több mint egy éve jelent meg, s azóta folyamatosan csak nő a közkedveltsége.

Ez egyébként nem véletlen, hiszen jól van kezelve az esport szcéna, valamint bőven érkezik tartalom az egyébként kellemesen megkomponált játékmenet mellé. Ám ha valaki esportcímet szeretne gyártani, a tökéletességre kell törekedni!

Ebben egyáltalán nem rossz a Riot, a League of Legends már legalább 10 éve az egyik legmeghatározóbb esportjátéka a piacnak. Ilyen rezümével pedig illik tudni játékot gyártani.

A Valorant esetében is jól látszik, hogy sokat foglalkoznak a fejlesztők a játékegyensúllyal, ám még így is bele lehet szaladni érdekes interakciókba. Ilyen például Skye sólymának és Raze rakétájának az esete.

ever seen a hawk block a bazooka rocket? from VALORANT

Valamilyen megmagyarázhatatlan oknál fogva Skye képességével levédhetjük Raze ultiját, ezzel pedig talán a játék történetének eddigi legkomolyabb “value húzását” hozhatjuk össze. Nem vagyunk benne biztosak, hogy a Riot direkt csinálta ezt így, viszont az egy képességért 8 ultipont nem hangzik kellemesnek…

 

MOST ÉRKEZETT

KÁR LENNE KIHAGYNI